Anbefalinger

Favoritt produkter

Elsker produktene fra Biotherm! Bruker både deodoranten, fuktighetskremen til kroppen og ansiktskremen til Biotherm. 

 

- Vilde

Favoritt solpudder
Guerlain Terracotta 04

 

 

- Vilde

Sunne muffinsI går bakte jeg muffins som er sunnere enn vanlige muffins. Bruke sukrin, speltmel og nøtter i røra, i tillegg til blåbær.

Det du trenger for å lage blåbærmuffins:

125 g smør
2 egg
2,5 dl melk/eplejuice
270 g (4½ dl) speltmel
60 g (1 dl) FiberFin (kan erstattes med speltmel)
1 ss bakepulver
2 ts vaniljesukker
200 g Sukrin
150 g friske blåbær

Miks det tørre i en bolle, og væska i en annen bolle. Så mikser man det tørre og væska i en felles bolle.


Rør blåbærene forsiktig innStek i ovnen på 160 grader i ca 15 min

Disse muffinsene er sunnere enn vanlige, og jeg kan spise de fordi de inneholder en spesiell type sukker. Hvis du ikke vil ha blåbær i røra, kan du bytte det ut med f.eks sjokoladebiter eller mer nøtter.

 

- Vilde


Sunt godteri

For en ukes tid siden fikk jeg vite at jeg måtte slutte å spise sukker, fordi kroppen min ikke tåler det akkurat nå. I starten synes jeg det var utrolig kjedelig, siden jeg ELSKER godteri, men har valgt å snu det til det positive, å prøver å bli litt sunnere.

Smaker bedre enn det ser ut..

Dette er alt jeg brukte. Sukrin (sunt sukker, som jeg kan spise selvom jeg ikke kan spise vanlig sukker) frokostblanding, mørk sjokolade, egg og cocosa.

Man bare mikser alt sammen, og steker det i ovnen på 160 grader i ca 20 min. Veldig enkelt, sunt og godt. Anbefaler alle å lage slik, i stede for å spise masse godteri.

 

- Vilde

I sminkepungen min


Har vært hjemme fra skolen i dag også, og nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Ida er her, vi lager biff og fløtegratinerte poteter, så i kveld skal vi kose oss!

 

- Vilde

Treningsmusikk


Her er noe av den musikken jeg hører på når jeg trener. Er mye lettere å trene når man hører på musikk, synes jeg! ( haha, random bilde fra i sommer)

give me a freak - klass & bodybangers 

domino - jessie j 

wild ones - flo rida ft sia

the one that got away - katy perry

earthquake - labrinth 

turn me on - david guetta

Nå skal jeg lage middag til familien min, faktisk. I kveld skal jeg og Maria ut, og i morgen skal både jeg og Ida på jobb, før vi skal være med fine jenter på kvelden. Prøver å poste dagens outfit før jeg drar, om jeg rekker. 

 

- Vilde

Apps

Alle app'sene er til Iphone, og jeg har Iphone 4. Iphone, og apps er en genial oppfinnelse!

Bik Bok appen gir et spesielt tilbud hver uke. Man kan se nyheter, og antrekk på modeller. 

Telenor Faktura appen viser hvor mye man har brukt av sms, mms, internett osv i løpet av en måned. Fin app for å holde styr på hvor mye penger man bruker i løpet av måned. 

Nike Training appen viser til forskjellige trenings programmer og øvelser. Fin å bruke hvis man trenger treningsinspirasjon eller treningstips. 

Days Until appen viser hvor mange dager det er til en spesiell dato.

Instagram er litt avhengighetsskapende. Kjempefint tidsfordriv å se på forskjellige bilder, spesielt på jobb.

Twitter er sykt gøy, bytta ut Facebook med Twitter. Morsomt å se hva andre skriver (når det er bra tweets..) og å tweete selv da.

 

- Vilde

Donut

Synes det er utrolig fint med "donut" i håret, så jeg fikk en av Ida. Den er fra Glitter i størrelsen medium og koster 119 kroner ellernoe. Får det ikke helt til, tror jeg har for liten donut eller for mye hår, så det blir litt klønete og rart. 

 

- Vilde

Søteste julekjolen

Varg Veum

Noen spurte om jeg kunne skrive hva jeg synes om filmen jeg så på kino, og det kan jeg jo selvfølgelig gjøre! Har som sagt sett alle de andre Varg Veum filmene, og synes de er ganske så bra, til å være norske filmer. Denne sto opp til forventningene, en bra norsk film, men en helt ok film generelt. Handlingen var bra, og var faktisk ganske uforventet til tider. Men noen av skuespillerene spiller like følelsesløst og stivt som ansiktet til Heidi Montag etter x-antall operasjoner. No offence. Deler av handlingen er lagt til Afghanistan og Ungarn, synes det gjorde filmen litt mer spennende enn de andre Varg Veum filmene. 

 

- Vilde

Kino

Nå skal jeg på kino med mamma og pappa, faktisk. Gleder meg til å se den nye varg veum filmen, synes de andre er bra, hvertfall til å være norske filmer. Har fri i morgen, så skal bare slappe av hele dagen, og trene med Maria da. 

 

- Vilde

Vilde og Ida

Vilde og Ida

18, Lillehammer

Vi er to jenter på 17 år som kommer fra Lillehammer og Øyer. Vi blogger om det meste, alt fra hva vi driver med nå og da, til hva som står øverst på ønskelisten. Begge går på medier og kommunikasjon, trener, jobber og fester. Takk til dere som følger med på bloggen våres!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic"

Kategorier

Arkiv

hits