Bilder

Drømmereise


Min drømmereise er å dra til Bora Bora, uten tvil! Herregud så fint det er der!! Noen som vil spandere? Hehe... 

 

- Ida

Bilder av Silje 

- Vilde

Dagen i dag

Har en haug med lekser jeg må få gjort unna til fredag, så resten av denne kvelden må settes av til det også..Har gluten- og laktoseintolleranse, men i går fant jeg både knekkebrød og sjokoladepålegg som jeg kunne spise! Små gleder.

I morgen er det bussmøte, og på fredag drar noen av oss inn til Oslo for å gjøre noe spennende bussgreier, gleder meg til en liten roadtrip med noen av jentene! 

 

- Vilde

Picture 

- Ida

Kamerautstyr

Canon 18-55 mm


Canon 50 mm 


Sigma 70-300 mm

 

Her er det jeg har til kameraet (canon d500) Bruker for det meste de to øverste linsene, men den nederste er fin å bruke til å ta bilder på fjellet osv. Har den med når vi er ute og reiser også. Må få kjøpt meg kamerastativ og en fjernkontroll. 

 

- Vilde

Parken


Nå er vi i Parken for å spise før vi skal på trening og bussdugnad. I dag er den eneste vanlige skoledagen vi skal ha denne uka, så er det Amandus og kurs resten, og vårdag på fredag, så ferie! Det skal bli godt!!

 

- Ida og Vilde

Portrettbilder


Nå er jeg på jobb, og skal jobbe til åtte. Resten av kvelden jeg bare bruke på å slappe av hjemme, det skal bli godt! I morgen skal jeg hjelpe mamma på fjellet, før jeg skal til Vilde, så på fest! Endelig helg!!!!

 

- Ida

ParisturJeg og familien var i Paris for nesten et år siden, jeg og søs var der i et par dager, så dra vi hjem, mens mamma og pappa dro videre til en annen by i frankrike. Var en veldig koselig tur, og vi fikk sett en del kjente bygninger og steder, og shoppet litt. 

Anbefaler virkelig alle å dra til Paris, hvertfall for de som like litt sightseeing og opplevelser. Men skal du på skikkelig shopping anbefalger jeg London! Goood tur Ida, du kommer til å kose deg masse, og kjøpe alt for mye fint... 

 

- Vilde

I want


Alle klærne er fra nasty gal. Er forelska! Skal helt sikkert bestille meg en cardigan, skinnjakka, et par av skoene og en kjole. Må jobbe masse denne månede så jeg får råd til alt sammen.

 

- Vilde

Tvkos


I kveld har jeg bare ligget i senga og sett på tv med broren min. Sykt godt å slappe ordentlig av egentlig! Har kost oss med kake og ananas med krem, så det var heller ikke helt feil, hehe. Har store planer om å legge meg tidlig i kveld også, i håp om å ikke bli så sliten i morgen. Haha, hater mandager.... 

 

- Ida

Spania 2011


Gleder meg så syyykt til sommer, kan ikke få sagt det nok... Heldigvis bare 93 dager til sommerferie!

Er litt sent ute, som vanlig, haha. Så nå må jeg kjappe meg med å få på meg treningsklær før jeg skal møte Emilie på Elixia for å trene litt før jeg skal på russedugnad. I kveld skal jeg bare slappe av hos Vilde, det skal bli godt med en rolig lørdag!

 

- Ida

inspo

Ingenting gir mer inspirasjon enn weheartit. Kan sitte å se på bilder der i en evighet! 

- VIlde


Pink shoes


Herregud så fine sko!! Dere finner de HER. Perfekte til sommeren!

 

- Ida

Innkjøp


Kjøpte meg to par med solbriller her om dagen. Begge er fra Cubus, og kostet kun 75 kroner hver! Elsker å kjøpe ting på salg. 

- Vilde

Bandana headbandHårbåndet er en bandana som jeg har knyttet rundt hodet. Hva synes du om å bruke bandana som hårbånd?

 

- Vilde

inspo

I dag er Ida på jobb. Jeg skulle egentlig jobbe i dag jeg og, men har ikke følt meg helt bra i det siste, og i dag ble det bare enda verre. For min del skal dagen tilbringes foran en skjerm med Dexter på, i tillegg til at jeg må få gjort unna litt lekser og pugging. 

 

- Vilde

Farge håret?Har litt lyst til å farge håret rosa nederst i tuppene, synes det er sykt kult! Hvis jeg bestemmer meg for å farge håret har jeg det sånn en måned eller noe, så klipper jeg en lang bob. Har hatt lyst til å klippe meg kort i nesten to år, men det er så mange som sier jeg kommer til å angre, så da vil jeg ikke lenger. 

Hva synes du, farge det rosa, så klippe det kort, eller ha det sånn det er nå?

 

- Vilde

Song of styleSongofstyle.blogsoft.com

 

 - Vilde

Tre favoritter # 1
Fra venstre: Weekday, Cubus og Gina Tricot

 

- Ida

Wildfox

Elsker klærne og bildene fra Wildfox!

Har befunnet meg i sofaen i hele dag med Dexter på tv-skjermen. Elsker søndager, den dagen i uken man ikke trenger å gjøre noen verdens ting. 

 

- Vilde

Before I die
- Ida

Nye sko


Fikk de nye skoene mine her om dagen. Synes de er utrolig fine og gode! Bruker de til og med på skolen, og jeg går aldri i joggesko utenom trening. 


Nå ligger jeg på sofaen og slapper av med frukt, yoghurt, nøtter og honning. Sunt og godt. Skal bare slappe av resten av kvelden, er ikke helt frisk i dag.. 

 

- Vilde

Studded bra

Noen spurte om vi kunne vise hvordan jeg lagde bhen med nagler, og det kan vi selvfølgelig! Beklager dårlige bilder, men orket ikke stresse med det.. 


Du trenger en bh, nagler og noen du kan presse ned naglene med. Jeg brukte bare en penn.


Så bare presses du gjennom naglene der du vil ha de, og "brekker" ned de to taggene på baksiden. 


Innsiden blir slik. Det ser ut som det klør eller er ubehagelig, men man merker ikke at det er noe der! 


Resultatet varierer ut i fra hvilke bh du bruker og hvor/hvordan du velger å feste naglene, men min ser hvertfall sånn ut. Skulle ønske jeg hadde hatt litt flere nagler, men gikk tom, og jeg får bare kjøpt nagler i Oslo. 

 

- Vilde

Paris


Jeg og mamma skal til Paris i starten av mai!! Det skal bli så koselig! Shopping, se Eiffeltårnet og alt det der! Gleder meg!!

 

- Ida

Birthdayparty

Noen av bildene fra bursdagen min i går. Fikk kjempe masse fine gaver av jentene, og hadde en koselig kveld. Nå ligger vi på sofaen og spiser spagetti og pølse. Resten av dagen går med på rydding av huset, og forhåpentligvis en veldig rolig kveld.

 

- Vilde

Live in the present and make it beautiful


I dag har jeg egentlig ikke gjort noen ting. Bare lest blogger og kommet litt i gang med forskjellige innleveringer. I morgen har vi bare mediefag på skolen, og etter skolen skal jeg og Vilde spise i Parken, trene for så å dra på Hockey-kamp med fine jenter. Det blir en litt mer innholdsrik dag enn dagen i dag for å si det sånn, haha. 

 

- Ida

I LOVE PINK

Pink
Ble litt kaos da jeg skulle lage dagens drømmeantrekk, så da bare satt jeg sammen mange ting jeg synes er fine. I dag har jeg vært i styremøte for bussen, så på trening med Ida. Nå sitter vi i parken og har nettopp spist en god middag. I kveld skal jeg bare slappe av, og morgendagen kommer til å bestå av pugging til prøve.
- Vilde

Bilder fra photoshooten

Her er noen av bildene Thea tok av oss for en stund siden, hun er kjempeflink :-)

Senere i dag skal jeg og Malene gå en liten tur i byen før jobb, og jobbe resten av dagen. Ferien er slutt for å si det sånn.... Jaja, heldigvis ikke lenge til helg!!

 

- Ida

2011 - del 2

Hadde to fantastiske uker i Spania med Ida. Håper vi får dratt til syden sammen en gang eller to i sommer også! (hint hint Ida...)


Var en i Tyskland med familien til Ida, var en kjempe koselig tur, vi shoppet, spiste mat, slappet av og trente masse.


Tilbrakte siste dagene i ferien på hytta til Ida med fester, fine folk, mat, tur og kos.


Spiste i parken flere dager i uken gjennom hele sommerferien. Jobbet også en del i parken i sommerferien.

Ida feiret bursdagen sin to dager til ende. Var en utrolig koselig helg, jentene bodde hos Ida hele helgen.


Var på Snoop Dogg konsert i Sektrum med Ida og Maria, mistet toget og var stuck i Oslo for natten. Hadde en kjempe fin og slitsom tur, med shopping, fest, konsert og døgning.

Festet masse med verdens beste bussjenter! Var på noen møter, og skrev kontrakter.


Tok masse bilder i studio


Feiret den 17. bursdagen til Maria på Bryggeriekjelleren med jentene.


Tok bilder og lagde vårt eget magasin i PTFen


Festet enda mer med fine jenter.


Thea tok bilder av oss i studioet hennes.


Avsluttet 2011 med en herlig juleferie, med sene kvelder og enda senere morgnener, fest, mat, "lan" hos Maria, familie og venner. Nyttårsaften tilbrakte jeg med mine gode venner hos Mari og Eline, hadde en kjempe fin kveld!

 

2011 har vært et helt fantastisk år! Har opplevd ting jeg aldri kommer til å glemme, og fått noen fantastiske nye venner. 2012 skal bli enda bedre, blir 18 om 14 dager, noe jeg har gledet meg til så lenge jeg kan huske, hehe. Har verdens beste venner som får meg til å glede meg enda mer til 2012, klisjé, men sant. 

 

- Vilde

2011 - Del 1


Starter året med nyttårsfeiring hos Ida med mange gode venner, feiret bursdagen min 16 dager etter med familie og venner. Hadde en del prosjekter på skolen, var veldig gøy og fikk bra karakterer på skolen, wiho.


Tok masse bilder av Ida, pen jente, latterlig dårlige bilder.


Var i Paris med familen. Shopping, Eiffeltårnet, Notre dame, god mat og bra vær.


Tok bilder til prosjektet "vann i kunsten", har aldri hatt det så gøy mens jeg tar bilder. Ida var redd hun skulle drukne i badekaret. 


Startet sommerferien, har aldri vært så glad for en ferie som da tror jeg.

Oslotur med Ida, shoppet, spiste ute og hadde det kjempe koselig. 


Masse fester. Bestemte oss for å dra til Spania sammen

Var på hyttetur med Ida, Malene og Celina. Måtte dra hjem tidligere fordi vi fikk så mange myggstikk.

 

- Vilde 

Inspirasjon

 

- Ida

My covergirl

Her er et førsteutkast til magasincoveret jeg lager i PTF'en. Modellen er min gode venn Maria babe Obstfelder. Har i oppgave og lage redesign av et annet magasin, så det er ganske likt ELLE. håper jeg. Er ikke ferdig, og tar gjerne i mot konstruktiv kritikk om noen har det.

 

- Vilde

My christmas dress


 Nelly.com 579. Skal kjøpe den, så har jeg noe å ha på meg i jula også!

- Vilde

Flere bilder av Martine
Her er skjørtet vi fikk låne av Strada. Sykt fint det også!! Elsker paljetter, hihi. 

Hvilket bilde likte dere best?

- Ida

The most wonderful time of the year


♥ Jeg gleder meg til snøen kommer. Det er bare bra når den er kram, vel og merke. Men den er i hvertfall fin å se på, hehe..


♥ Jeg gleder meg til å bake pepperkaker og andre julekaker med jentene. Gleder meg til kosekvelder med baking, juleverksted, julefilmer osv. 


♥ Jeg gleder meg til å ha en god unnskyldning til å drikke så masse kakao og kose seg under teppet så mye man vil. Heheh.


♥ Jeg gleder meg til å gi og få gaver av de jeg er glad i (Hehe, søt Ida).


♥ Jeg gleder meg til selve julaften. Mange koselige filmer på tv, julemat og masse pakker. 


♥ Jeg gleder meg til nyttårsaften. Håper på en super feiring med mange kule folk, og at det blir DEN festen!!

 

- Ida

Oh, happy dayNå sitter jeg i parken med mamma og pappa. Skulle egentlig jobbe her i dag, men var ikke så mye å gjøre, så da hadde vi heller en liten familielunsj, koselig. I kveld kommer det noen jenter til meg på middag tror jeg, så drar vi videre litt ute på kvelden. I morgen har både jeg og Ida heldigvis fri, så da skal hvertfall jeg bruke dagen til å slappe av, og pugge til en samfunnsfagprøve jeg har på mandag. 

 

- Vilde

Studio part two

Nå er jeg endelig ferdig med denne medie-perioden. Har nettopp levert seks bilder, og fått tilbake karakteren på den prøven vi hadde i går (fire timer lang!!) fikk 5+! Etter skolen i dag skal vi på jobb med Malene, og i morgen skal vi også jobbe, jeg i parken og Ida på norstat. På kvelden i morgen skal vi ut med jentene, det blir gøy.

- Vilde

Long, blond hairKunne ønske jeg hadde hatt så langt hår som disse! Hater at håret mitt aldri blir lenger.. Langt hår er så syyykt fint :-)

Annais har det fineste håret jeg vet om tror jeg!! Det er SYKT. Akkurat håret hennes hadde jeg ikke sagt nei takk til for å si det sånn. Misunnelig!! 

- Ida

PhotosThere are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say "watch me." 

 

- Vilde

I studio

Don't ask me why i love you, just accept the fact that I do.

Her er noen av bildene jeg tok av Maria i studio i går. 

 

- Vilde

My makeup


 HUDEN 1. Foundation fra Clinique // 2. Solpudder fra Guerlain // 3. Kost fra I.d // 4. Primer fra The body shop


ØYNE 1. Øyenskygge fra Essence // 2. Mascara fra Lóreal // 3. Mascara fra Lancóme // 4. Kost fra Essence // 5. Kost fra The body shop // 6. Eyeliner og dipliner fra Essence


ØYENBRYN 1. Øyenbrynsgele fra Essence // 2. Øyensbrynpenn fra Clinique // 3. Pinsett fra Essence


LEPPER 1. Leppestift fra Viva la diva // 2. Leppestift fra YSL // Leppepomade fra Carmex

Beklager dårlige bilder, men orket ikke bruke lang tid på det. Nå skal jeg øve til prøve i Flash og gjøre ferdig en fotoinnlevering. 

 

- Vilde

 

Just like a tattoo

Har så lyst på tatovering, men er litt usikker på hvem jeg vil ha av de under. Alle tre er så sykt fine!!
♥ Har så lyst på en tatovering hvor det står "stay strong" på, men vet ikke om jeg har mest lyst til å ha den sånn som bildet til venstre eller høyre.. Det som er kjedelig med å ha den på håndleddet er jo at jeg får sett den hele tiden, litt kjipt om jeg går lei den.. Men det er så fint! 


♥ En liten fugl nederst på vrista på foten, sånn som bildet under viser. Det er så fint, også betyr det jo frihet. Men hovedgrunnen til at jeg vil ha fugl er for å minnes en.. :-)


♥ Har også lyst på et hjerte på vrista. Det er så fint! Eller hehe, selvfølgelig synes jeg alle tatoveringene jeg vurderer er fine.. Hjerte representerer jo kjærlighet, og kjærlighet er en bra ting (haha lol). Men hvis jeg skal ta hjerte er det i hovedsak bare fordi jeg synes det er fint, og vil ha en tatoveing med mening. Tror det er mindre sjans for at jeg går lei den da.

 

- Ida

My shoes

Nelly 399
Roots 899


Uggs 900


Converse 699


Bianco 1200


DNA 499

Her er alle vinterskoene mine. Noen er mer egnet til snø og minusgrader enn andre kan man vel si. Har tenkt til å bestille meg et par nye uggs i en ny farge, mine er blitt brukt et par ganger for mye ser det ut som. Har også lyst på lave converse, men de kjøper jeg meg når snøen har smeltet til neste år. 

 

- Vilde


Years from now..

 .. I won't remember every friday night or the things that made us laugh so hard our stomachs hurt, but I will always remember that you were the ones who were there.

 

- Vilde

I studio


Dagen startet med dobbel kjøretime. Skal ta lappen i mars, håper jeg! Har også vært i studio med Malene og Celina å tatt bilder til en skoleoppgave i dag. Kan legge ut noen fler av bildene senere. Jeg og Malene skal ta tidlig buss hjem fra skolen i dag (<333) og ta enda flere bilder ute.

 

- Vilde

Autumn photos

hater høst...

- Vilde

When he looks at me with those bedroom eyes...


Nam..


- Vilde 

I love listening to lies when I know the truth


I dag var det masse 96 folk på skolen våres, og 2. klasse hadde i oppgave og vise rundt på skolen og mk-avdelinga. Digg med sånne skoledager, hvor vi i tillegg slutter tidlig. Har vært på sofaen i hele dag og slappet av. Føler meg ikke helt bra, så var deilig å sove noen timer etter skolen. Nå skal jeg spise maten min, dusje og legge meg tidlig, så er det halv skoledag i morgen, og planer med Ida resten av dagen. 

 

- Vilde

Inspo wall


// weheartit


- Vilde

Birthday girl


Maria ble overrasket med dessert og "fyrverkeri". 


Alt for god biff


Eline, Malene og Ida

Kvelden ble feiret på Bryggeriet, og i sofaen til Maria. Spise utrolig god mat og hadde det veldig koselig med jentene. Etter vi var ferdig med å spise dro vi opp til Maria og så film og stappet innpå med godteri. Koselig kveld, med de beste jentene.

 

- Vilde og Ida

Inspiration

- Ida

All I want for christmas...Sko // Nytt kamera // Kjole // Deborah Lippmann neglelakk // Klokke // Treningstøy og sko // Sydenbillett

... is you, baby!

 

 - Vilde

Life

Middag


Sitter i parken og spiser middag. Etterpå skal jeg øvelseskjøre til øyer. Skal prøve å poste dagens outfit når vi kommer hjem! 


- Vilde og Ida

It's friday

Yeah! Har hatt bip-test, gikk ganske bra for begge, vi kom like langt hvertfall. Nå er det igjen dobbelt time med samf, så er det endelig helg. Skal jobbe litt dugnad i forhold til bussen, så skal vi trene på elixia. I kveld skal vi på fest i øyer, sove hos Ida med noen andre søte jenter og i morgen er det fest med alle jentene, gleder oss!

-Vilde og Ida

Ida har skinkeost-fetisj

I want

Klokke fra Triwa

- Vilde 

Trening før skolen

Starter to timer senere på skolen på mandager, så da bestemte vi oss for å stå opp tidlig å dra ned på elixia! Nå skal jeg øvelseskjøre til skolen, pass dere.

-Vilde og Ida

Lingerie- Vilde

Innkjøp


T-skjorte HM // Skinnbukse HM


Trenings tights HM // Sånn ting jeg har Iphonen i når jeg trener Spaceworld

 

Har vært på en liten shoppingtur med mamma i dag. I kveld skal jeg Ida sove her, og i morgen skal vi på jobb i noen timer. Første helgen på lenge hvor vi bare tar det rolig tror jeg, og det trenger vi! Neste helg er det fult kjør igjen, blir en bra helg. 

 

- Vilde

My beautiful retard &lt;3

Her er hevnen for at du tar alt for mange bilder på photo boothen min. Håper du får en strålende helg og koser deg hos meg i morgen kveld <3

 

- Gjett hvem.....

Jobbejente

Nå er jeg på jobb med Maria og Malene. Tiden går egentlig ganske fort, spiser og ser på bilder på weheart it. Det går man aldri lei!! Har egentlig en prøve jeg må lese til også... Det går man lei..

- Ida

Attack life. It's going to kill you anyways

Nå ligger jeg rett ut på sofaen, drikker julebrus, spiser zoo og ser på "make it or break it", ganske teit men morsomt. Skal slappe av i hele kveld, trenger det virkelig!

-Vilde

Innkjøp


Genser og vest Zara // tights Cubus // nagler fra en hobbybutikk

 

- Vilde

Party like there is no tomorrow

Here's to the moments when we didn't think about right or wrong, where we just lived, crossed our fingers and hoped for the best...


Everyone know bad girls have more fun.

 

- Vilde

Stuck in Oslo

Etter mange timer med shopping og et par burgerking besøk, klarte vi og komme oss til spektrum. Snoop dogg var forsinket og folk dyttet helt sykt, men det var gøy da! Når konserten var ferdig hadde vi ca 10 min til toget gikk, satt oss i en drosje og stresset sykt med å rekke det, så kjører den jævla drosjesjåføren helt feil vei, så da rakk vi ikke toget. Nå ligger vi i en seng til noen vi kjenner her i Oslo, og skal prøve å ta toget i morgen tidlig klokken 6, haha. Blogger bedre i morgen, Ida bor hos meg hele helgen, og i morgen er det kos med jentene

-Vilde, Ida og Maria

Innkjøp


Jakke fra Bik bok 499

Hadde halv pris og et gavekort på bik bok, så fikk jakken så og si gratis! fornøyd.

Dagen i dag har vært utrolig slitsom, forsov meg til skolen, vært latterlig trøtt, hatt hodepine i hele dag og måtte jobbe i fem timer etter skolen. På torsdag har vi "fri" fra skolen hele dagen, skal jobbe med en medieoppgave hjemme. Fredagen vurdere jeg også ta meg fri, så vi kan dra inn før konserten på shopping. Gleder meg! Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg legger meg.

 

- Vilde

Dagens drømmeantrekk


H&M t-skjorte og skinnjakke Bik Bok bukse Nelly.com ring Converse sko

- Ida

Kosefredag


Gulrot og dipp. prøver å være litt sunne.


Leid film, får se om vi får sett den før vi sovner.

Spiller inn videoblogg nå, postes i kveld eller i morgen etter jeg har vært på jobb! Ida drar til sverige i morgen, og blir borte til onsdag. gonna miss u bby :* 

 

- Vilde og Ida

My roomHar jeg ryddet og vasket rommet mitt i over to timer(på en fredag) trengtes. Nå skal vi på strandtorget og kino, eller bare kino. spørs hva vi gidder. Skal se hodejegerne, håper den er så bra som folk sier. Tror Ida sover her i natt, før hun drar bort i FEM dager! buhu. Skal prøve å få til resten av spørsmålene senere i kveld.

 

- Vilde

 

Russebuss

På mandag var vi i styre møte for russebussen våres. Skal ha russebuss når vi er russ i 2013, og gleder oss helt syyyykt! Vi er 19 jenter fra tre forskjellige skoler, og vi kommer til å ha det helt sykt morsomt sammen! Min store drøm er å ha buss i russetiden, og nå skjer det søren meg også.


Bossen, Mina // Klær og sang, Benedicte // Design, Ida // Dugnad, Ragnhild // Økonomi, Maria // Miniboss, Vilde


Celina og Malene


Malene, Ida, Eline og Benedicte


Noen av bussjentene på Dare night, som vi hadde på lørdag. Sykt morsom kveld, gleder meg til å feste, pusse opp buss, være på dugnader og bare være klikkestevilleste med alle bussjentene!

- Vilde

Autumn

Strikka gensere og jakker


Kakao med masse krem


Sitte foran peisen


Ullskjerf


Uggs


Farger på trærne

 

Må finne noe positive sider i den ellers så kjedelige årstiden.. 

 

- Vilde

Going out

Nå har vi .. 

.. Sminka oss


.. Lagd og spist hjemmelagd pizza


.. Sminka oss litt mer.

Og nå skal vi snart dra ut. I morgen skal vi lage videoblogg! Haha, det blir kleint. Ha en fin fredagskveld!

 

- Ida og Vilde

Mester kokkeneVi har lagd wok til middag i dag, dro på butikken og handlet inn alt selv og greier! Nå ligger vi i senga med hver vår data, gjør lekser og blogger litt. Skal ikke så mye mer i dag, bare få gjort unna lekser og andre gjøremål. 

 

- Ida og Vilde

Places to go

New york city // shopping, gule taxier, statue of liberty, opplevelser

Bora bora // bryllupsreise med drømmemannen, sol, paradis

Hollywood // kjendiser, shopping

Paris // shopping, eiffeltårnet, små fortauscaféer, romantikkAfrika // safari med ville dyr, hjelpe fattige barn

Las vegas //  " what happens in vegas stays in vegas"

Hawaii // lære meg å surfe, sol, strender

Thailand // ri på elefanter, thaimat, kjøre tuk-tuk, strendene

 

Har vært noen av stedene, men SKAL tilbake/til alle byene og landene nevnt over i innlegget.

 

- Vilde

Rivets

I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Syk, svak og dårlig bak... Har ikke gjort noe annet enn å sove og å spise usunn mat. Også har jeg brukt noen timer på weheartit da. Haha, innholdsrik dag...

- Ida

Mallorca 2011Sunday inspiration
Champagne ShowersVi kledde oss ut som indianer og komandør, som dere sikkert ser.. Har hatt to kjempe bra dager, legger ut fler bilder etter vi har ryddet og vasket ferdig hele huset til Ida.

 

-Vilde og Ida

Sweet seventeen baby!

I går stressa vi rundt hele dagen for å rekke alt vi skulle, rakk alt til slutt, og hadde en finfin kveld! Dagen i dag har gått med på å rydde, vaske, daffe veldig mye, sett på barnefilmer, spist godteri, panta flasker, spist kebab og nå skal vi ordne oss til enda en kveld med morro. Tror jeg skal kle meg ut som hello kitty, og Ida som indianer.

Mina, Ida og meg

Ha en kjempefin lørdagskveld, det skal hvertfall vi!

 

Ida har forresten bursdag i dag, og blir hele 17 år. Gratulerer med dagen, ida <3

 

-Vilde

Gårsdagen

I går dro vi på jobb rett etter skolen, jobba et par timer og tok bussen hjem til Ida hvor jeg sloknet ganske fort. Når vi sto opp i dag, i seks tiden, hoppet vi inn i treningstøy og tok bussen til skolen hvor cooper-testen ventet! Den gikk helt ok, men skal hvertfall forbedre meg med en og en halv runde til våren. fint å sette seg må!


Sunne jenter på skolen.


Og litt usunne jenter.


Fint oufitbilde..


Celli spinnelli og Idus lager et veldig moderne eventyr av "pannekaka."

Dagen i dag kommer til å bli ganske så hektisk. Etter skolen skal vi til byen for å ordne noe, så skal vi ned på Elixia og trene en times tid, før vi skal innom strandtorget å bytte en bukse jeg kjøpte forrige uke, og kjøpe litt ting til utkledingen i morgen. Så må vi kjøre hjem til Ida, dusje, rydde, ordne oss, bake kake og så er det feeest!

Tror vi kommer til å være ganske så opptatt i helga, så blir nok ikke så mange innlegg. Men skal prøve å ta masse bilder, så vi kan legge ut fra hele helga.

 

- Vilde

Eyecandy

 

- Ida og Vilde

En vanlig skoledag


Starter dagen på busstoppen klokka 07.04. Latterlig tidlig


Så over på en annen buss. Alle sover heldigvis på bussen til skolen, så får nesten en time ekstra på øyet hver dag. (trengs!)


Litt fellesfag. Matte, norsk, engelsk eller samfunnsfag


En del mediefag (sykt bra bilde..)


Spiser litt mat


Sminker meg en del med den nye leppestiften min <3
Tuller litt med Ida

Så drar vi hjem.. Sykt random innlegg.

 

-Vilde

Dressup

Neste helg har Ida bursdag, og en av dagene skal vi kle oss ut. Ikke noe tema ellernoe, bare utkledning. Men vi aner ikke hva vi skal kle oss ut som, har noen noe forslag??


 

- Ida og Vilde

310811

Nå skriver jeg, Malene og Celina manus til en kort film/scene vi skal lage på skolen i dag og i morgen. Har om filmhistorie i medietimene. Etter skolen skal jeg i et lite møte med Mina, og forhåpentligvis få til noe sykt kult! Etter det skal jeg og Ida enten på Elixia, eller daffe hjemme med en film ellerno. Trente forresten i en og en halv time i går, var flinke jenter! Er sykt støl i beina i dag.


Spreke jenter! Random bilder fra hyttetur

Blogges!

I used to want you so bad


I´m so through with that

250911


Skjerf fra Glitter, jakke fra Bik Bok og clutch fra Bershka.

Nå skal jeg øvelseskjøre litt for andre gang, før Vilde kommer for å sove over. Vi skal planlegge bursdagshelga miiii :-) Gleder meg sykt!!! Bare 16 dager til jeg fyller 17, wihu!


Meg og go' gutten. Verdens søteste bror, når han bare vil...

- Ida

"Vann i kunsten"

Nu er jeg på skolen, startet på mandag. Går andre året på mk btw, så nå har vi journalistikk. Sitter ved siden av min pene bloggvenninde Malene Thorsrud <3 Etterpå skal vi intervjue førsteklassingene, så vi prøver å finne på kleine spørsmål.

Har fått info om en fotoutstilling vi lagde før sommerferien, som skal stilles ut på Lillehammer kunstmuseum 3. september. Jeg og Ida var på gruppe, temaet var "vann i kunsten" og her er bildene vi leverte inn. Portrettbildet i og under vann.
Alle bildene er av meg, og Ida er fotografen.

 

Blogges!

Bad decisions make good stories

I skrivende øyeblikk befinner vi oss i parken, hvor vi spiser en veldig sen frokost, bestående av frukt, youghurt og nøtter. Senere i dag skal vi ta livet veldig med ro, sikkert se en film eller bare daffe. 

I går endte det med at vi dro ut på nye eventyr, med alkohol, fine mennesker og musikk. Hadde det veldig gøy, og la oss tidlig på morgenkvisten i en hard seng. Prøver å nyte hvert sekund av det lille som er igjen av en så langt helt fantastisk sommer! 

 

Blogges!

Every summer has a story


Spania, Mallorca Fester og ander sammenkomster 


Hyttetur


Shopping i Oslo


Date med Mariapus i parken


hmm..


Trening

´Summer is kind of like the ultimate one-night stand: hot as hell, totally thrilling, and gone before you know it.´

Blogges!

Partygirls


Life is like a roller coaster. It has it´s ups and downs. But it´s your choice to scream or enjoy the ride. 

Vilde og Ida

Vilde og Ida

18, Lillehammer

Vi er to jenter på 17 år som kommer fra Lillehammer og Øyer. Vi blogger om det meste, alt fra hva vi driver med nå og da, til hva som står øverst på ønskelisten. Begge går på medier og kommunikasjon, trener, jobber og fester. Takk til dere som følger med på bloggen våres!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic"

Kategorier

Arkiv

hits