Blogg

Inspirasjon- Ida

Dagens I want


HER, HER og HER

 

- Ida

Anbefaling
Den gir fuktighet, glød og farge til huden, nesten som foundation. Den gjevner ut huden bra, jeg synes den er kjempebra i hvertfall! Jeg har den i fargen medium. 

Nå skal vi på Nikkers å spise før vi ska på kino med noen av jentene! Det blir koselig :-)

 

- Ida

Dagens "I want"


HER, HER og HER!

Nå har jeg akkurat kommet til Vilde hvor Stine også er. Senere i kveld skal vi på kino og se The hunger games også skal vi kanskje sove over til Vilde. 

 

- Ida

Dagens detaljer
Topp og hettejakke fra H&M, shorts fra Levis, skinnjakke fra Gina Tricot, skjerf fra Bik Bok og klokke fra Guess!

I dag dro jeg rett på trening etter skolen, etter det dro jeg til bestemor for å spise middag og sånn. Hun hadde lagd masse godt, så det var koselig! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et klubbmesterskap hvor jeg hjalp mamma litt med å dele ut premier. Maria kommer også senere i kveld, og skal sove over til i morgen. Kos!

Vi har også fått tre medlemmer på bussen i dag! Gleder meg til å tilbringe masse tid med de fremover! Alt går rette veien for tiden, deeet liker vi!!

 

- Ida

Dagens outfit


Pelsvest fra Lunula, skinnjakke fra Gina Tricot, skjerf fra Bik Bok, topp fra Monki, bukse fra Cubus, sko fra Converse, armbånd med hodeskalle fra Pieces og det andre fra Glitter!

I dag skal jeg og Vilde selge dopapir før trening. Haha, dopapiret er en dugnad for bussen, ikke jobben våres bare så det er sagt. Etter trening skal jeg enten på kino med mamma og broren min eller rett hjem å rydde. Wihuu!

 

- Ida

Nye converse


Kjøpte meg disse skoene i går, fra DNA :-) 

Nå har jeg akkurat tatt et langt bad, og nå ligger jeg i sofaen å ser på Privat Praksis og koser meg med pringles, det er så bra!! Senere i kveld skal jeg enten til Emilie eller skappe av hjemme. 

 

- Ida

Rolig kveld


I dag har jeg ikke gjort så mye, noe som har vært sykt godt. Har begynt å rydde litt på rommet, også har jeg faktisk bakt brød! Haha, det skal inn i ovnen nå, og håper det blir godt. Har også kost meg med smoothie og ananas, ganske smart å lage smoothie når man har sukkersug! Nå tenkte jeg at jeg skulle ta meg et bad mens jeg venter på at brødet skal bli ferdig. Haha, høres bra ut.. Første gang jeg har bakt på alt for lenge, så klarte å ødelegge en del av kokkemaskina som mamma er avhengig av, sååå, hu klikka...... Håper brødet smaker så godt at det er verdt det, hehe.

 

- Ida

Dagens "I want"


Toppene finner dere HER, HER og HER!

I dag dro jeg rett på trening en liten tur etter skolen og nå er jeg hjemme å rydder rommet mitt. Eller prøver da i hvertfall.... Senere i dag har jeg heldigvis ingen planer, så tenkte jeg bare skulle legge meg i badekaret og slappe av.

 

- Ida

Statementsmykke


Fra Gina Tricot

Nå har vi akkurat kommet hjem etter å ha solgt litt dopapir. Fikk heldigvis solgt en del! Venter egentlig bare på å bli henta nå, så jeg får kommet meg hjem å spist goooood kveldsmat før jeg har planer om å legger meg tidlig. 

 

- Ida 

Dagens outfit


Bik Bok genser Zara vest Cubus bukse Guess klokke Acne skjerf Bianco sko

Sluttet tidlig på skolen i dag, så møtte Emilie i byen. Vi gikk litt rundt på Strandtorget før vi dro på trening :-) 


Kjøpte meg også disse armbåndene fra Glitter!

 

- Ida

Dagens "I want"


Olavest HER, smykke HER og bluse HER!

Dro rett på trening etter skolen i dag, og nå skal vi på bussdugnad!

 

- Ida

Kino

Har vært på kino og sett Kompani Orheim i dag. Norsk film begynner å ta seg opp synes jeg, en veldig bra film! Historien var veldig sterk, men det var en humoristisk tone over mange av scenene. Anbefaler alle å se den. Nå skal jeg se litt på tv, før jeg tar meg et bad og legger meg. 

 

- Vilde

I'm going to Paris


Har bestilt tur til Paris i dag, gleder meg kjempemye! Skal dra den 29. april sammen med mamma og broren min, noe som sikkert blir koselig. Prøver å spare så masse penger som mulig, haha!

 

- Ida

Bikinier fra Victoria´s secret


Herregud for noen fine bikinier og kropper, ikke minst!! Har så lyst på en av disse bikiniene til sommeren. 

Nå er jeg og Malene hos Vilde og ordner oss litt, skal snart til Ragnhild for å hjelpe til litt før bursdagen hennes. Det blir helt sikkert gøy! Gratulerer så masse med 18 års dagen, Ragnhild ♥ 

 

- Ida

Sex Pistols
// Gina Tricot

 

- Ida

Hverdagskos
Nå ligger jeg i senga å slapper av foran tv´en med broren min. Barnepike, hehe. Tenkte jeg skulle prøve å legge meg tidlig i kveld, så jeg blir opplagt til i morgen. Har (heldigvis) bare mediafag hele dagen og etter skolen skal jeg på trening! 500 kcal all the waaaay :-)

 

- Ida

Dagens outfit


Cubus genser H&M shorts, jakke og smykke

 

- Ida

KONY 2012

Er helt sykt hvor bra vi faktisk har det i norge. Alle burde ta seg tid til å se på denne filmen!

 

- Vilde

I am sick and tired of being sick and tired

Har laget med wok til frokost/lunsj i dag. Det er noe av det eneste jeg alltid har lyst på, OG som jeg kan lage selv. I dag har jeg vært hjemme fra skolen, er ikke i form for tiden. Har bare ligget på sofaen i hele dag, og det skal jeg fortsette å gjøre resten av dagen også. Får håpe jeg er i form til skole, trening og andre plikter i morgen. 

 

- Vilde

Smoothie
Kom hjem fra trening for ikke så lenge siden og nå ligger jeg i sofaen og koser meg med smoothie. Har trent 500 kcal, beste treningen jeg har prøvd! Herregud så effektivt. Resten av dagen skal jeg bare bruke på å slappe av foran tv´en, det blir godt!

 

- Ida

04.mar.2012

I dag har jeg nesten bare slappet av foran tv´en. Dro også ut for å spise med familien, og siden alt var stemgt ble det så vi dro på kebabben. Det var heelt ok! Nå ligger jeg å ser på tv, elsker søndager! Ekstrem oppussing USA, Linni, Petter elsker Mari og Secret Circle!! 

 

- Ida

Fotografier


 
Her er noen av bildene jeg tok når vi var i Lemonsjøen, wihuu:) Har nesten akkurat kommet hjem fra Lillehammer, så nå må jeg snart ordne meg litt siden jeg skal ut å spise med familien. Jeg som hadde de planene om å bare ligge som et slakt foran tv´en i dag.. Jaja, det blir sikkert koselig da!

 

- Ida

Dagens "I want"


Toppene finner dere HER, HER og HER

Nå er jeg hos Malene med Stine. Vi har kost oss med biff og godteri, og skal bare slappe av resten av kvelden. Digg diggesen:) I morgen skal vi på jobb og på fest på kvelden, det blir gøy! 

 

- Ida

Off to work
Nå skal jeg på jobb:) Ha en fin fredag!!

 

- Ida

Dagens outfit


Cubus genser Vila skjorte Bik Bok bukse Converse sko

Fine bilder, jeg vet.... Broren min er ikke den beste til å ta bilder.. Jaja, nå må jeg spise og sånn før jeg skal på jobb med Malene og Stine! Litt kjipt å jobbe når det er SÅÅ fint vær..

 

- Ida

Nydelig paljettkjole


Dere finner den HER! Fineste kjolen jeg har sett på lenge, herreguuud!!!

 

- Ida

De siste dagene
Nå er jeg hjemme fra Lemonsjøen, har hatt det kjempekoselig! Det var godt å komme seg bort litt :-) Har kjørt i bakken, gått langrenn og bare kost meg masse med filmer, god mat og godis. Været har også vært på topp!! Nå kommer Ragnhild hit snart, vi skal planlegge bursdagen hennes og sånn, også skal hun sove her i natt. Elsker ferie!!

 

- Ida

God morgen!


Nå har jeg akkurat spist en god frokost og er klar for å dra til Lemonsjøen. Det blir sikkert kjempekoselig!! Vet ikke helt om det er nett der, men satser på at Vilde blogger mens jeg er borte. Har forhåndsskrivd en hau med innlegg også, så blogging blir det nok uansett:) Men satser på Vilde!!

 

- Ida

Pakket og klar


Eller ikke bokstavelig talt da, men har i hvertfall kommet godt i gang med pakkinga og er helt klar for å komme meg bort i noen dager. Skal til Lemonsjøen med familien for å kjøre- og gå på ski, slappe av og bare kose oss. Drar tidlig i morgen og blir borte til torsdag, det skal bli så godt! Nå skal jeg se på Linni, Petter elsker Mari og det nye programmet som har startet på Bliss. Elsker søndager! 

 

- Ida

Costume-inspo
Nå har jeg nettopp lest litt i blader, har ikke ord for hvor masse jeg gleder meg til sommeren! Gleder meg så til å gå i fine klær uten å fryse!! Nå skal jeg sove litt før jeg begynner å pakke til i morgen, så blogges mer senere.

 

- Ida

Dagens sang


3 doors down - When you´re young

I dag våknet jeg å så ut som et nesehorn.. Har en gigantisk kvise i panna..... Hater kviser!! Så i dag skal jeg bare ligge under dyna og se på tv og være stygg. Har nettopp kommet hjem fra Lillehammer og gårskvelden var kjempemorsom for min del! 

Eller skal ikke bare ligge under dyna da, må også pakke litt til vi skal bort i morgen. Skal bort til et sånt sted med vinteraktiviteter eller hva man skal kalle det. Det blir sikkert gøy! Klarte også å glemme kameraet mitt og en Gossip Girl serie jeg skal låne av Malene, så må dra tilbake for å hente det også. Skal bli godt å komme seg bort litt!

 

- Ida

God start på dagen!
Det er første dagen av ferien og jeg sto opp klokka ti, frivillig!! Det var godt å komme seg opp å faktisk ha litt god til for en gang skyld. Tenkte jeg også skulle ta noen autfaitbilder, men dèt rekker jeg ikke da. Nå er jeg nesten klar for å dra på jobb, og venter på at Stine skal komme å hente meg. Etter jobb skal vi opp til Vilde for å spise og ordne oss litt før vi drar på fest! Kan ikke gå en helt uten at man er på fest når man er med på bussen vet dere xD

 

- Ida

Endelig ferie!!


I dag dro jeg, Malene, Ane og Hanne på McDonalds etter skolen, det var den beste starten på ferien jeg kunne fått! Herreguud så godt. Etter det dro jeg og Malene på jobb og jobbet til åtte, da dro vi opp til hun for å se på The voice. Det er så mange flinke!! Nå har jeg akkurat kommet hjem og halvsover i sofaen mens jeg ser på tv. Skal snart legge meg også skal jeg opp igjen på jobb i morgen også. Sykt glad for at jeg ikke dro på fest i kveld, er dødssliten..... Jaja, håper dere også har hatt en fin start på ferien! Og til dere som starter igjen på skolen på mandag; mohahah. 

Filmen vi så i går, This means war, var også forresten sykt bra! Og han ene hovedpersonen var såååå fin. Èn av mine drømmemenn. Sondre Lerche er også en av de.

 

- Ida

Favorittring
Blir kanskje litt dumt å kalle det favorittring da, i og med at jeg har glemt helt hvordan de fleste av ringene mine ser ut. Men synes i hvertfall den er kjempefin da! Den er fra Glitter om noen skulle lure. Også burde jeg kanskje dynke hendene mine med selvbruning igjen snart... Lite kult å være bleikfis..

Nå skal vi på kino å se This means war, håper den er bra!

 

- Ida

Dagens "I want"


T-skjorte HER, HER og HER! Tenk så fine til olashorts, pilotbriller og converse!! Gleder meg så sykt til sommeren, sommerferie og syden. Begynner heldigvis å bli litt finere vær ute nå, fint nok til at man slipper å gjemme seg bak vinterjakka i hvertfall. Også er det bare to dager til vinterferie!!! Det er helt ok å tenke på. 

I dag tenkte jeg at jeg skulle være flink til å rydde, lese til en "prøve" vi har på fredag og få alt jeg hadde planer om å gjøre unnagjort, men i stedet klarte jeg å sove til nå.. Så nå må jeg jobbe med radiooppgava til jeg blir ferdig, håper bare det er så jeg får lagt meg tidlig nok til at jeg ikke er helt død i morgen. 

 

- Ida

Dagens outfit
H&M jakke Bik Bok genser og bukse By Malene Birger skjerf Hunter støvler

 

- Ida

Detaljer på rommet
Dro tidlig hjem fra skolen i dag fordi jeg skal jobbe med et intervju/radiosending. Har også ryddet og tørket støv på rommet, og nå skal jeg gå for å hente broren min i barnehagen. Senere i dag skal jeg rydde mer, lese litt samfunnsfag og jobbe mer med radiooppgava, wihuu! 

 

- Ida

Trening!


Etter skolen skal jeg møte Emilie, så skal vi på trening. Skal først på sykling, så på 500 kcal, det blir gøy! Senere i dag skal jeg bare slappe av og intervjue mamma til en radiosending. Holder på med radio på skolen.... 

 

- Ida

Dagens sang

Jessie J - Nobody´s perfect

 

- Ida

4 colours


Nå kom jeg nesten nettopp hjem fra Ragnhild. Har bare sovet i dag mens hun har vært på jobb, haha.. Hadde egentlig planer om å dra på revy i dag også, men det klarte jeg å sove over.. Jaja. Senere i dag skal jeg bare slappe av foran tv´en og spise fastelavensboller! Det er så godt!! 

 

- Ida

Bilder fra dagen
Nå er jeg hos Ragnhild med Vibeke og ser på tv og i natt skal jeg sove hos Vilde. Begynner å få litt vondt i magen etter alt jeg har klart å fått i meg i dag, haha.. Er det fredag, så er det fredag. Jeg skal på jobb i morgen også, så ordne meg hos Malene, så er det rave-party!! Gleder meg kjempemasse! :-)

 

- Ida

Endelig fredag!!


Åh, endelig helg!! Det skal bli så godt. Skal jobbe både i dag og i morgenda , så tenkte jeg skulle være smart å ta med meg en bok jeg kunne lese i på jobben, på engelsk! Haha, i håp om å bli litt flinkere..

I morgenkveld er det Rave-party også! Håper det blir vellykket :-) Gleder meg!! 

 

- Ida

Elixia og møte


I dag har vi vært på Elixia, så dro vi rett for å møte noen av bussjentene. Nå ligger jeg på sofaen og er helt utslitt. Skal bare slappe av med macen, mat og gossip girl. Seks skoledager igjen, så er det endelig ferie. 

 

- Vilde

Dagens detaljer
Lunula pelsvest Guess klokke Bik Bok cardigan H&M skjorte

Nå skal vi møte Emilie i byen, så skal vi på Elixia for å trene! Har ikke vært der på to uker, så det skal bli godt. Etter det skal vi på møte med noen av bussjentene, så det blir en koselig torsdag! :-) 

 

- Ida

Light pink


Kjolene finner dere HER og HER!

 

- Ida

En skjorte - Tre antrekk

 

 Alle klærne er fra H&M faktisk! 

 I dag har jeg vært på skolen, godt å komme seg opp av senga! Haha. Skulle egentlig trene i dag også, men er ikke helt på topp, så tenkte jeg skulle være smart å la være. Vilde har også fått forbud mot det, så er nok det smarteste for begge.. Nå er hun hos legen mens jeg sitter i Parken å jobber med en engelskoppgave til i morgen. Er sååå skolelei.. GI MEG FERIE. NÅ!!! Senere i dag skal vi på hockey-kamp, jeg skal jobbe mer med engelsken, også skal jeg sove hos Vilde :-)

 

- Ida

Min (kule) dagHar vært hjemme i dag også, men har for en gangs skyld brukt det på noe fornuftig. Har begynt med litt lekser, ryddet masse i huset og begynt prosjektet "rydd skapet", haha. Etter jeg er ferdig med det må jeg få ut fingeren å rydde rommet, men det blir nok ikke i dag.. Nå skal jeg jobbe ferdig med et debattinnlegg som skal leveres i kveld, wihu!!

 

- Ida

Muffins
Tenkte jeg skulle være en søt og snill datter i dag og lage muffins til mamma i og med at det er morsdag. Har ikke turt å smake på de selv enda da, men håper de er gode. Resten av dagen skal jeg bare bruke på å slappe av, må prøve å bli frisk!! Haha, hater å være syk.. 

 

- Ida

11.feb.2012


Dagen i dag startet helt jævlig for min del, haha. Skulle egentlig på jobb, og når jeg våknet var jeg dødssliten. Jeg og Vilde stresset med og ordne oss, løp/gikk ned til bussen, og ikke nok med det, da jeg kom ned dit merket jeg at jeg hadde mistet mobilen min!! Herregud, er det mulig liksom.. Så da ble jeg sur og gikk veien tilbake for å prøve å finne den. To ganger gikk jeg den, og holdt på å fryse ihjel!! Var ganske sur og grinete kan man si. Men trenger egentlig ikke klage nå da, for noen har levert den inn og nå er min kjære, søte, snille bror å henter den til meg, heldigviiiiis. Ellers har jeg det veldig fint, og i og med at jeg ikke dro på jobb rekker jeg å se russerevyen i Gausdal, det gleder jeg meg til!! Også rekker jeg å starte med litt skolearbeid, wihu for det. 

 

- Ida

Kveldens outfit


Vero Moda skinnjakke Nelly kjole

Haha, sorry for dårlige bilder, men treiga fikk visst litt dårligre tid enn planlagt. Håper dere får en kjempefin lørdagskveld!! :-)

 

- Ida

Pakke fra Nelly!!
Det gule på bildet kan kanskje se ut som en buse, men det er det altså ikke.. Yeee, kjolen er så fin!! Heldigvis kom den frem til i dag også, så jeg får brukt den i kveld! Wii. Synes den er såå fin :-) Tenkte jeg kunne være flink blogger å legge ut outfit med den etterpå hvis jeg rekker også. Nå skal jeg ta meg en dusj og ordne meg før Ane som har fått lappen (wiihoo) kommer å henter meg. Tror kvelden blir superbra, gleder meg!

 

- Ida

Favorittr fra H&M


Nå har jeg sett på klær i fler timer, noe jeg ikke har noe godt av i det hele tatt.. Får lyst på alt og jeg har nesten ikke noe penger jeg kan bruke på klær for tiden en gang... Skal prøve å spare det meste til Paris og sommerferien, noe som vil si sydenturer for alle penga (yeeey stoka) og opplevelser generelt. Haha, ønsker meg selv masse lykke til!!

- Ida

Teenager posts


Gjør ikke noe annet enn å ligge på sofaen og ser på tv nå heller, så ikke så sykt spennende.. Krysser alle fingrer og tær for at jeg blir frisk til i morgen!!

 

- Ida

Sick and tired of being sick and tierd
Har vært sengeliggende i dag også.. Var så sikker på at jeg var i ok nok form til å dra på skolen i går, men neida, i natt klarte jeg å prestere å få spysyka....... Nå ligger jeg bare på sofaen og ser på bliss mens jeg stapper i meg litt trøstemat og håper på å bli frisk til i morgen. Hvis jeg er frisk nok til å dra på skolen har vi bare to timer gym, to timer media, så hjem! Etter det skal jeg og Vilde trene på Elixia og på kvelden skal jeg på bursdag til Ane. Det blir en fiiin start på helga :-)

 

- Ida

Dagens outfit


Free Quent skjerf Cubus kåpe Bik Bok bukse Bershka veske Guess klokke

Kan kanskje ikke kalle det dagens outfit siden jeg har vært sengeliggende hele dagen, men er i hvertfall dette jeg har på meg nå, haha. Og nå skal jeg snart på jobb og jobber til ni. Wihuu :-) 

 

- Ida

Leopard printed shorts
I stedet for å bare ligge i senga og se på tv tenkte jeg at jeg kunne gjøre om en helt vanlig shorts litt. Haha, var vel og merke en helt herpa bukse.. Av en eller annen grunn synes jeg det er gøy å sy! Lurer på hvordan jeg blir som bestemor, kommer ikke til å fordrive tiden med noe annet i det hele tatt sikkert..... Jaja, ikke noe vits å tenke på det nå. En ting man kan tenke på er at det bare er 18 dager til vinterferie!! Og 53 til påskeferie. Og ikke minst 132 dager til sommerferie!!! Gleder meg så sykt til sommeren nå! 

 

- Ida

Dagens drømmeantrekk


I dag har jeg vært hjemme fra skolen i og med at jeg er syk.. Begge brødrene mine er også det, så vi har ligget i senga og halvsovet mens vi har sett på barnefilmer, haha, barnefilmer er noe av det koseligste jeg vet om! Tror jeg bare må ligge i senga resten av dagen også i håp om å bli frisk til i morgen. Hater å være syk.. 

 

- Ida

Cookie dough
Nå ligger jeg i senga å koser meg med godiz og Gossip Girl. Begynner å bli litt syk, så trøstespiser litt... Hehe, tjokka. Etter jobb i dag dro jeg innom Stradtorget så jeg fikk kjøpt meg et par nye bukser, de jeg har er enten for små, ellers så har de revna. Tar hintet liksom, herreguuud..  

 

- Ida

Dagens I want


Abrmbåndene finner dere HERHERHER, og HER!

 

- Ida

Stilig tube topp


Sykt kul til å ha under hvit topp, shorts og biker boots!!!! Åhh, gleder meg så alt for masse til sommeren om dagen... Den er forresten fra Gina Tricot til bare 129 kr!

 

- Ida

Dear monday, fuck you


Bilde av meg, Ida og May fra helgen. Hadde det forresten veldig koselig i helgen, var hjemme alene og hadde jentene på besøk her før vi dro ut på lørdag. Ida og Stine sov her til søndag. I dag er det mandag, og starten på nok en ny skoleuke. Klarte selvfølgelig å forsove meg i dag, selvom vi starter sent på mandager. Resten av dagen skal jeg bruke på å gjøre lekser og jobbe med noen innleveringer/fremføringer. Det er heldigvis bare 14 skoledager igjen, så er det ferie! Skal mest sansynlig jobbe hele ferien, så jeg får råd til alle reisene jeg skal på fremover. Blir mest sansynlig to eller tre sydenturer i sommerferien, gleder meg!!!

 

- Vilde

 

God natt!I dag har jeg for det meste bare slappet av og jobbet litt med lekser. Nå ligger jeg i senga å ser på Petter elsker Mari, og etter det har jeg store planer om å legge meg. Etter skolen i morgen skal jeg på jobb, så det blir en vanlig og slitsom mandag.. Jaja, tirsdag blir i hvertfall morsom da!! Da skal jeg og Emilie, og kanskje Vilde, først på sykling, så på 500 kcal før Emilie skal bli med hjem til meg. Det blir gøy!!

 

- Ida

Instagram


Instagram må være den beste appen som finnes. Haha, avhengig, noe jeg har vært siden jeg fikk iphone.. Jaja, ikke så ille å være avhenig av noe sånt da!! Jeg heter idsa der forresten, yeeho :-)

 

- Ida

Dagens "I want"


Blå genser HER, beige genser HER, gul genser HER

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Vilde, gårsdagen var morsom!! Hehehe. Skal bruke resten av dagen på lekser og sånn. Som om det skjer liksom, men har i hvertfall planer om det.. 

 

- Ida

God morgen!


Nå skal jeg snart på jobb med Stine og Malene og i kveld skal jeg til Vilde og sove der. Tror vi skal på fest, noe som sikkert blir kjempegøy :-) Har masse skolearbeid til mandag også, men det får bare vente.. Helg er ikke til for å sitte med lekser og innleveringer!! Jaja, ha en fin lørdag da!

 

- Ida

Mary Kate and Ashely Olsen


Nå er jeg hos Malene, vi har akkurat kost oss med biff og nå koser vi oss med godis mens vi søker litt på hvem som skal ha konsert i Oslo fremover. Har lyst på ny konsert igjen snart, det er så alt for gøy!! Haha. Senere i kveld tror jeg Vilde og Stine skal til meg og i morgen håper jeg på å få med Stine på 500 kcal før jobb, og etter det skal vi mest sannsynelig til Vilde før fest. Det blir sikkert gøy!!

 

- Ida

Gavin DeGraw


I går var vi som sagt på konsert med Gavin DeGraw! Det var så sykt gøy!!! Haha, han er så søt og flink at det er, ja, nesten forelsket i han. Han har såå fine sanger!! Vi fikk også en halvtime til å gå litt i butikker og sånn, så gikk vår vei alt sammen til slutt! 

Nå skal jeg snart på trening og i kveld skal jeg bare slappe av. Nesten ikke sovet i natt.... Haha, men så klart veldig verdt det!! 

 

- Ida

Dagens "I want"


Topp HER, genser HER, topp HER

 Nå er vi endelig ferdige på skolen og nå skal jeg snart på jobb.. Er passe stoka på i morgen nå, bare mediefag på skolen, så rett til Oslo på konsert!!! Wihuu, det blir gøy!!

 

- Ida

Leopard printed jeans


Bildene er fra denne bloggen
I dag har jeg hatt besøk av Emilie, det har vært koselig! Etter vi kom hjem fra trening lagde vi oss mat og supergod smoothie og resten av tiden har vi bare sett på tv. Vi skal til Alanya i starten av sommerferien sammen, med Vilde og noen til, det blir gøy!! Gleder meg så sykt!! Har masse å glede meg til om dagen, bare to dager til jeg skal på Gavin DeGraw konsert med noen av jentene, og om det går min vei rekker vi innom noen butikker først også! Yeee :-)

 

- Ida

Angel leather


Dere finner de HER og HER!

Nå har jeg og Emilie nettopp kommet hjem fra trening. Var først på sykling, så på 500 kcal, sykt bra trening!! Hehe, flinke jenter. Nå skal vi lage oss mat før vi skal prøve å planlegge sydenturen vi skal på litt. Gleder meg!

 

- Ida 

I det kreative hjørnet


I dag hadde jeg ikke så mye å gjøre, så tenkte jeg like så godt kunne sy litt, haha. Synes egentlig shortsen ble veldig søt og fin jeg! Gleder meg så sykt til sommer, sol og syden nå!! Det skal bli godt! Og ikke minst ekte brunfarge, hehe. Selvbruning er litt stress i lengden..

I morgen skal jeg på trening rett etter skolen med Vilde og Emilie. Sykling og 500 kcal, det blir gøy! Etter det skal Emilie bli med til meg, wihuu :-) Ser henne ikke så ofte lenger, så det blir koselig!!

 

- Ida

Dagens outfit


Bik Bok genser og skjorte Vila skjerf Cubus bukse Lindex veske Guess klokke

 

- Ida

Cheap monday


Skoledagen i dag har gått unormalt sakte til at vi hadde fri de to første timene... Både jeg og Vilde skulle egentlig på jobb i dag også, men vakta var ikke godkjent likevel, og like greit er det i og med at jeg er så sliten som jeg er..  Men i dag er det bare tre dager til vi skal på konsert med Gavin DeGraw, gleder meg sykt!!! Han er så flink og søt!!

 

- Ida

Selger klær!


Veske fra New Yorker, 200 kr


Skjorte fra H&M, str 38, 200 kr (tatt på naglene selv), vest fra Bik Bok, small, 200 kr (klipt av armene og tatt på naglene selv).


Kjole fra H&M, str 38, 60 kr. Bluse fra Bik Bok, medium, 80 kr. Bluse fra Monki, medium, 150 kr. Topp fra Bik Bok, medium, 50 kr.


Genser fra Bik Bok, small, 100 kr. Genser fra H&M, medium, 40 kr. Genser fra Bik Bok, small, 100 kr. Genser fra Bik Bok, large, 140 kr.


Genser fra Gina Tricot, small, 80 kr. Bluse fra Bik Bok, medium, 80 kr. Genser fra Bik Bok, medium, 40 kr. Topp fra Bik Bok, medium, 60 kr.


Topp fra Carlings (?), large, 100 kr. Topp fra Bik Bok, small, 50 kr. Topp fra Bik Bok, xs, 70 kr. Topp fra Bik Bok, medium, 50 kr. 


Genser fra Gina Tricot, xs, 100 kr. Genser fra Cubus, small, 100 kr. Cardigan fra Vero Moda, xs, 50 kr. T-skjorte/genser med korte armer (eller noe) fra H&M, 70 kr.

Siden jeg er frk desp etter penger, så tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen klær her i håp om å få solgt noe. Hvis du er interessert kan du enten ta kontakt på facebook eller sende brev til idastenersen@hotmail.com!!

 

- Ida 

Brownies


I dag har jeg vært skikkelig flink synes jeg. Startet med å stå opp tidlig for å bli med broren min på skirenn, så dro jeg hjem og har ryddet masse. Lagde også brownies til latsabbene som har sovet til langt på dag og nå sitter de på rommet mitt å ser på tv.. Ok da, akkurat det jeg også pleier å gjøre i helgene.. Men samme det, nå skal vi snart på trening, så skal jeg sove til Vilde i natt. I morgen starter vi heldigvis litt senere på skolen!! :-)

 

- Ida

Dagens "I want"


Genser HER, skinnbukse HER og topp HER

 

- Ida

God morgen!Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et skirenn hvor jeg har sett på broren min. Det var koselig! Han er så søt, haha. Vilde og Malene sover enda, tenkte jeg skulle lage brownies til de våkner. Hvor snill hadde jeg ikke vært da? Verdens snilleste eller noe sånt!!

 

- Ida

Flink jente


Nå har jeg vært flink jente å ryddet masse hjemme. Håper jeg får litt penger for det, hhehe.. Vasket til og med doen. Brakk meg ca tusen ganger.. Haha. Nå ligger jeg bare i sofaen og slapper av foran tv´en med et blad mens jeg venter på at noen fine snupper skal komme. Senere i kveld skal vi enten på fest eller bare kose oss her. Blir nok en fin lørdagskveld uansett!! 

 

- Ida

500 kcal

I dag har jeg og Malene vært fline jenter! Sto opp tidlig for å komme oss på 500 kcal til klokka elleve. Det er så gøy! Haha. Sykt bra trening!! Etter det gikk vi litt ute før vi dro til henne for å slappe av. Nå sitter jeg bare hjemme å propper i meg godteri. Det var den treningsøkta liksom.. Nå skal jeg hjelpe mamma litt hjemme, i og med at jeg har klart å bruke opp nesten alle pengene mine, heheh.. 

 

- Ida

Dagens "I want"


Grå med svart genser HER, slangeskjorte HER, pudderrosa genser HER,

Nå ligger vi i sofaen å ser på det nye programmet på tv2 som heter The voice eller noe. Herregud så mange flinke!! :-) Kunne ønske jeg var flink til å synge jeg også..... 

 

- Ida

Dagens innkjøp
H&M


Bik Bok

Bik Bok


Gina Tricot


H&M


Lindex


Bik Bok og Gina Tricot

Nå ligger vi på sofaen og skapper av, noe vi skal gjøre resten av kvelden også. Det skal bli godt!! I morgen tidlig skal jeg og Malene på trening, før vi skal gå dugnad ute i kulda. Alt for bæssen ;-) 

Ha en fin kveld!

 

- Ida

Gårsdagens innkjøp


Kjøpte alt dette for 650 kr i går!! Haha, nesten det samme som én bukse koster på Stranda. Alle klærne er fra Cubus og skoene er fra Bianco, kjøpt på halv pris av halv pris!!

 

- Ida

Anbefaling av blogg


Mange inspirerende og fine bilder. Bloggen finner dere her.

 

- Ida

Dagens "I want"


Topp HER, genser HER, t-skjorte HER

 I dag har jeg bare slappet av hos Vilde, dusjet og nå holder jeg på å rydde rommet mitt. Haha, det er nesten ikke så man ser gulvet, så er vel på tide... Er så dårlig til å holde det ryddig rundt meg at det er flaut. Jaja, samme det. Etter jeg har ryddet litt skal jeg smøre meg inn med selvbruning, før jeg skal legge meg til å sove. Det skal bli godt!!

 

- Ida

Let´s get ready- Ida

Saturday

Sjekk den sunne røra Vilde lagde i stad, haha.


Og her er den berømte kaka. Det er en buss, og de kladdene på siden er høytalere. Synes den ble veldig fin, jeg. 

Nå venter jeg egentlig bare på at dusjen skal bli ledig så jeg får begynt å ordne meg til i kveld. Det blir gøy, gleder meg!! Vilde er heldig som er 18, det er bare 233 dager til jeg blir det......

 

- Ida

Dagens "I want"


Toppene finner dere HERHER og  HER

Nå skal vi bake kake til i morgen, wihoo! Den skal bli så fiiiin og kul og alt det der. Mesterkokkene på kjøkkenet!! Eller haha, jeg er i hvertfall flink til å sitte å se på. Og pynte da selvfølgelig! Heheh. Jaja, nok om det.

 

- Ida

Thank god it's friday


I dag har vi hatt en helt grei dag på skolen og etter det dro vi en tur innom den nye leiligheta til Maria før vi dro videre til russemøte. Nå er jeg hos Vilde, vi skal bake kake og sånn til i morgen, i og med at hun skal feire bursdagen sin. Det blir gøy!! 

 

- Ida

Be the type of person you would want to meet


Nå sitter jeg i parken og halvveis jobber med lekser mens Vilde sover på bakrommet. Haha.. Vi skal snart på jobb og jobbe til litt etter ni. Gleder meg til å bli ferdig, har egentlig bare mest lyst til å sove.. Men, men, skal ikke klage. Jobb er penger og penger er klær!

 

- Ida

Red and nude


Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og nå skal jeg egentlig bare ta meg en dusj før jeg legger meg i senga. Det har vært en lang dag.. 
Vi feiret også som sagt bursdagen til Vilde i går med jentene. Det var kjempekoselig med supergod mat! Hun skal ha en ordentlig feiring på lørdag, noe som garantert blir morsomt! Gleder meg. 


- Ida

Bursdagsfeiring


I går var noen av bussjentene på dugnad til ett tiden, så dro vi ut på en liten fest etter det. Sov i underkant av tre timer i natt, så jeg er rimlig sliten i dag. Tross lite søvn har jeg feiret "voksenbursdag" i dag. Blir jo 18 i morgen! Har spist god mat og masse kaker, er sykt mett. Nå skal jeg kaste på meg joggedressen og slappe av resten av kveld.

 

- Vilde

God morgen!


Gina Tricot topp og cardigan Stranda bukse

Nå skal jeg snart på jobb med Malene og Stine og i kveld skal jeg mest sannsynelig på fest med noen av jentene. Det blir sikkert gøy! Og som dere kanskje ser så har vi endret litt i designet. Skal få ordnet ny header så fort som mulig også, men det er litt vanskelig... 

 

- Ida

Ønskeliste 18 år

Happy birthdayBlir 18 på mandag, gleder meg helt sykt! Her er det jeg ønsker meg, har glemt å ta med en klokka fra Nixon eller Triwa. Trenger ikke noe, men er alltid fint med noe nytt! I dag var jeg hos legen, i går var jeg hos legen og tannlegen og på søndag var jeg på legevakta, haha jeg er ikke hypokonder.  
- Vilde

The only thing you truly regret in life, is not doing what you wanted to do


I dag dro vi på Strandtorget etter skolen, begge fikk kjøpt seg ganske masse fint, legger ut bilder av innkjøpene senere i dag. Nå sitter vi i Parken og venter på mat og i kveld skal vi se på film og kose oss med fine jenter. Det blir kos!

God helg!

 

- Ida og Vilde

I am number four


Nå har jeg akkurat sett på I am numer four, den er sykt bra :-) 

I morgen starter skolen igjen... Har lyst på lenger ferie!! Skal også på jobb i morgen, så tipper det blir en ganske så lang dag.. Er heldigvis bare tre dager skole, så helg da, og da blir Silje 18 år!!! Yehoo :-) Vilde er ikke så lenge etter hun heller da, hun har mandagen etter!! Haha, synes det er litt sykt jeg.. Når man er 18 er man liksom litt voksen.... 

 

- Ida

Dagens drømmeantrekk


Alexander Wang bluse Stylebop.com blazer Bik Bok bukse Nelly.com sko D&G clutch Guess klokke

I dag har jeg bare slappet av, noe jeg skal gjøre resten av kvelden også, wihuu. Til de som ikke har sett In time burde forresten se den!! 

- Ida

Hallo 2012


Gårsdagen var sykt bra!! Yee, nå er det 2012, og jeg burde skrive noen nyttårsforsetter.. Haha, skjønner egentlig ikke at jeg gidder, for klarer aldri å holde de.. Men har to, og det er å bli flinkere på skolen (!!) og være mer positiv. Det burde jeg i hvertfall klare!

 

- Ida

Cheer´s to 2012


I dag har jeg gått tur og slappet av med Stine og nå skal jeg snart tilbake til hun for å ordne meg. Etter det skal jeg møte noen fine venner for å spise klokka sju, så skal vi på nyttårsfest og jeg gleder meg så sykt!!! Det kan ikke bli annet enn den beste avslutnngen på 2011!! Synes egentlig det er litt sykt at året snart er slutt, det har gått så fort.. Men, men. Nytt år, nye muligheter. Tror jeg må skrive noen nyttårsforsett (som jeg også skal prøve å få til da..) i morgen. Haha, er så dårlig på sånt.. Jaja, nok tørprat, må nesten begynne å ordne meg litt. Ha en kjempefin kveld og godt nyttår!! :-)

 

- Ida

Kos med familien


I kveld var jeg å spiste på Bryggerikjelleren med familien og sånn. Det var koselig og ikke minst godt!! Biffen der er verdens beste, hehe. Nå skal jeg bare slappe av med film også har jeg planer om å legge meg tidlig i kveld så jeg ikke får poser under øynene i morgen, haha. Er litt sykt at siste dagen av 2011 er i morgen synes jeg. Og da skal jeg i hvertfall være opplagt! På dagen har jeg bare planer om å gå tur med Stine, trene og ut å spise med noen jenter før vi skal på fest. Det blir sikkert en sykt koselig og morsom kveld! Gleder meeeg!!

 

- Ida

Vilde og Ida

Vilde og Ida

18, Lillehammer

Vi er to jenter på 17 år som kommer fra Lillehammer og Øyer. Vi blogger om det meste, alt fra hva vi driver med nå og da, til hva som står øverst på ønskelisten. Begge går på medier og kommunikasjon, trener, jobber og fester. Takk til dere som følger med på bloggen våres!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic"

Kategorier

Arkiv

hits