Innkjøp

Innkjøp


Topper fra Bikbok // Bukse fra Bikbok // Treningsoverdeler fra en sportsbutikk i Sverige // Shorts fra Nike 

 

Vi tok en liten bloggpause i ferien, men nå er det tilbake til hverdagen, og bloggen! I dag har vi vært på skolen og trening, resten av kvelden skal jeg bruke til å jobbe med et prosjekt jeg må gjøre ferdig til fredag. Vi var på harrytur med noen av jentene i ferien, og her er noe jeg kjøpte meg. 

 

- Vilde

Innkjøp


Bestilte med to par sko og en jakke fra nasty gal i går. Gleder meg veldig til å få det i posten om noen uker! 

 

- Vilde

Nytt objektiv


Canon 50 mm 1.8

 

- Vilde

Innkjøp


Vest med peacetegn fra Carlings // Hettegenser fra Carlings // Bluse med gulldetaljer fra Vila // Gul topp fra HM // Shorts fra HM // Mobilting fra HM // Linse fra fotobutikk 

Her er noen av innkjøpene fra den siste uken. Nå skal jeg til parken og byen en tur, ta sol og være med søs og Kristina. I kveld kommer Ida hit, før vi drar ut og møter resten av jentene. 

 

- Vilde

Innkjøp
Bik Bok skjerf By Malene Birger skjerf Monki topp Weekday kjede og genser

Kjøpte også noen votter, men de har jeg allerede glemt igjen på skolen. Haha..

 

- Ida

Ny bluse


Fikk denne på bursdagen min av noen av jentene. Fargen er litt rødere i virkligheten. Har ikke vært på skolen de to siste dagene, er helt utslitt for tiden. Skal bare ligge å se på filmer i hele kveld, så tror jeg at jeg skal sove i den nye leiligheten til Maria, hun har flyttet for seg selv, stor jente. 

 

- Vilde

Gårsdagens innkjøp


Skjorte HM // Blazer HM // Bukse HM

Nå skal jeg på jobb, og Ida driver å jobber med noen med bussen. I kveld skal jeg sove hos Ida, og i morgen skal vi på trening igjen. I går slappet vi av hele dagen, og avsluttet med Dexter i senga, sovna før klokka 12, var helt utslitt!

 

- Vilde

Ny kjole


Kjolen finner dere HER

I dag har vi vært på en liten shoppingtur etter skolen, legger ut innkjøp senere i kveld. Nå skal vi spise middag i parken, og i kveld skal vi bare slappe av hos Vilde. 

 

- Ida

Denim jacket


Fikk denne jakken av Ida og Maria til bursdagen min, elsker den! Kan kombinere den med både søte og litt mer rocka klær, gleder meg til å bruke den. 


Ida i parken i sta.  

 

- Vilde

NIKE FREE RUNFikk disse skoene til bursdagen min, synes de er helt sykt fine! Gleder meg til å få de i posten om en ukes tid. Nå skal vi klarne tankene med en treningsøkt, har vært en trist dag i dag. 

 

- Vilde

I LOVE MY NEW SHOESHer er skoene jeg kjøpte til meg selv til jul. Tok nesten seks uker før jeg fikk de. Blir lattelig høy i de, men de er overraskende gode å gå i. Skoene er fra samme side som Ida sine orange, gojane.com. 

 

- Vilde

New orange shoes

Fikk julegaven min fra Vilde i dag! Åh, de er så sykt kule!! De er til og med gode å gå i!! Eller i hvertfall til at de er såpass høye da, haha. Nå har vi spist i parken, og er på vei ned på Elixia for dagens treningsøkt. Etterpå skal vi på hockeykamp med resten av jentene, heia Lillehammer!

 

- Ida 

InnkjøpBiker boots fra Roots 1199 

Endelig fikk jeg kjøpt meg vintersko! De var nesten 2000 kroner billigere enn de jeg egentlig skulle kjøpe, flaks for meg. 

Vidoebloggen kommer senere i kveld, tar bare latterlig lang tid å laste den opp.

 

- Ida

Innkjøp

Skjorte hm 149 // gensere hm 149 


Sko hm 399. Vet ikke helt om jeg vil beholde disse eller ikke. Blir nesten to meter når jeg går med høye heler.

Var på Strandtorget og i byen med Ida etter skolen i dag, nå skal jeg spise taco med søs og Kristina, så må jeg lese meg opp igjen i de mediefagene jeg gikk glipp av forrige uke da jeg var syk. 

- Vilde

Vinterjakke


Smith jacket - svea - 3495 kr

Kjøp eller ikke? Har nesten en helt lik, men denne er litt finere..

 

- Vilde

Vilde og Ida

Vilde og Ida

18, Lillehammer

Vi er to jenter på 17 år som kommer fra Lillehammer og Øyer. Vi blogger om det meste, alt fra hva vi driver med nå og da, til hva som står øverst på ønskelisten. Begge går på medier og kommunikasjon, trener, jobber og fester. Takk til dere som følger med på bloggen våres!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic"

Kategorier

Arkiv

hits