Outfit

Sommeroutfit


Monki shorts Gina Tricot genser H&M veske og solbriller Weekday kjede 

 

- Ida

Outfit

 

- Ida

Outfit


Bukse fra Carlings // Topp fra HM // Sko fra Converse // Veske fra Lindex // Solbriller fra HM // Jakke fra Berskha

Her er masse bilder av dagens outfit, haha. Alle bildene er tatt med den nye linsa, som er sååå bra. Nå ligger vi i senga, men snart må vi ordne oss og dra til May, hvor alle jentene er. Skal prøve å få Ida til å poste kveldens outfit før vi drar!

 

- Vilde

Accessorize me

accessorize me

 

- Vilde

Outfit

I dag har vi vært på Elixia igjen, og jobbet litt for bussen! Har også vært en på en liten shoppingtur, og kjøpt meg litt sommerklær, skal prøve å poste bilder av innkjøpene i løpet av morgendagen. Nå skal resten av kvelden tilbringes på sofaen, med paradise på tv´n. 

 

- Vilde

Dagens I want


Topp HER, genser HER og skinnjakke HER!

 Kom akkurat hjem fra Lillehammer. Har gått bussdugnad, gått litt på Strandtorget og trent. Fikk kjøpt meg litt nytt også, wihu! Nå skal jeg rydde litt hjemme før jeg skal legge meg. Må prøve å legge meg tidlig i kveld, i og med at jeg ikke kom hjem før sent i går. Haha, rart jeg har holdt ut dagen egentlig, trenger alt for mye søvn..

 

- Ida

Sommeroutfit
Zara shorts Monki topp H&M veske og pilotbriller

I dag har jeg vært på Elixia og trent 500 kcal med Vilde og Emilie, ble helt død etterpå, haha.. Nå sitter vi i parken og spiser litt mat og senere i kveld skal jeg på dugnad for bussen, så blir nok en sen kveld.

 

- Ida

I want summer


Gleder meg helt sykt til å kunne gå i sommerkjoler igjen. Kjolen er fra HM, solbrillene fra Cubus og vesken kjøpte jeg da vi var i Spania i fjor sommer.

 

- Vilde

Skulls and stars

Her er tre av favoritt skjerfene mine. Bruker de aldri lenger, men har en hel haug med skjerf hjemme..

Nå har vi hatt bussmøte med noen av jentene på bussen. I kveld skal vi jobbe litt dugnad, og resten av kvelden skal brukes til å jobbe med litt lekser! 

 

- Vilde

OutfitRoses are red, violets are blue, vodka costs less than dinner for 2.

 

- Vilde

Need summer now

Veske Bershka // Shorts HM // Topp Carlings // Solbriller Cubus // Sko Converse

 Gleder meg helt sykt til å kunne bruke shorts og tøysko ute. Er sommermenneske, går hele vinteren å gleder meg til sommeren, som er alt for kort her i norge.. Nå skal jeg snart ta bussen opp til Silje, før vi skal på hockeykamp, igjen! 

 

- Vilde

Outfit


Topp Bikbok // Hettegenser Abercrombie & Fitch // Jakke Bershka // Bukse Carlings // Veske Lindex // Sko Converse // Solbriller Cubus

 

- Vilde

Favorite jacket

Elsker denne jakken! Fikk den av Maria og Ida på bursdagen min, den skal bli brukt mye fremover mot sommeren.

 

- Vilde

Dagens outfitPrimark topp Bik Bok cardigan Cubus bukse Lindex olavest

Nå er vi hos Vilde, kom nettopp hjem fra trening. Dro å kjøpte godteri med en gang etter vi var ferdig.....Det var den treninga liksom. Senere i dag skal vi på hockeykamp med noen av jentene!:)

 

- Ida

Dagens "I want"


Dere finner det HER, HER og HER

 

- Ida

Olavest med blonder


Høres så kjipt ut på norsk.... Var i utgangspunktet en olavest fra barneavdelinga fra H&M jeg aldri brukte, haha.. Synes den ble ganske søt og fin!

 

- Ida

Sommeroutfits fra Bik Bok


- Ida

Studded converse
Siden jeg uansett må kjøpe meg nye Converse til sommeren tenkte jeg at jeg kunne ta på resten av naglene mine på disse slitte og ellers så stygge parene, haha.. Nagler er så kult!!

Mens jeg uansett bogger om converse, hva synes dere er finest av lave og høye? Lite dilemma her...


- Ida

One blazer two looks
- Vilde

Dagens drømmeantrekk
 

- Ida

Sjelden en kopi er bedre enn originalen

I love summer

 

Åh, gleder meg til snøen smelter, og sommeren kommer. Blir en utrolig bra sommer, som starter med en sydentur med Ida og et par andre fine jenter! 

Sjelden en kopi er bedre enn originalen, men denne sangen er helt sykt fin!

Nå skal vi til Oslo en tur! Jeg, Ida, Malene og Maria drar sammen rett etter skolen. Skal på shopping, kose oss i bilen og på toget, spise masse feit mat og alle unntatt meg skal på konsert med Gavin Degraw, hehe. Vi har klart å glemme kamera, men kan prøve å oppdatere litt med mobilblogg i løpet av kvelden.
- Vilde

Pajlettkjoler


Nå ligger vi i sofaen å ser på tv. Skal prøve å legge oss ganske tidlig i kveld, og heldigvis starter vi senere på skolen i morgen. Og etter skole er det jobb.. 


 - Vilde og Ida

Outfit


Skjerf husker ikke // Blazer Bershka // Bukse HM // Topp Bik bok // Sko Gojane.com // Lommebok Monki

 

I dag har vi vært på Elixia og trent igjen. Er nettopp ferdig med middag, så skal vi møte jentene og se på hockeykamp! Ida skal sove her i natt, og i morgen er det kort dag på skolen, så er det helg. Har planer om å kjøpe inn godteri og bare slappe av i hele morgen, blir godt. 

 

- Vilde

Dagens "I want"


Genser HER, bluse HER, sko HER

Jeg og Vilde var på 500 kcal på Elixia i dag. Første gang jeg har prøvd det, og det var helt sykt bra trening!! Ble helt død etterpå, og det varte bare i 30 min. Anbefales til de som ikke har prøvd det:-) Haha, jeg som trodde jeg kom til å hate gruppetimer.. Jaja. Nå sitter jeg å jobber med en engelskfremføring jeg skal ha i morgen, noe jeg tror jeg kommer til å sitte med ganske lenge... Kjedeliig. 

 

- Ida

Outfit
haha retard..

Bukse HM // Sko DNA // Topp Berskha // Jakke Urban // Lue Urban 

 

Nå kom vi nettopp hjem fra Elixia, prøvde en ny type time 500 kcal. Helt sykt bra trening! Skal prøve å få det til å bli en vane å gå på den timen hver tirsdag.

 

- Vilde

Outfit


Bukse Strada // Bluse HM // Genser Gina // Smykke Spania

Nå sitter vi i Parken for å spise en kjapp middag, før vi skal ned på Elixia å trene en times tid. Resten av dagen går med på lekser..

 

- Vilde og Ida

Partyoutfit


Nå skal Vilde på jobb, og jeg på trening. Er nesten ferdig med kaka til i kveld også, den blir kul!! Vilde er superkokk. Den blir til og med god tror jeg. Haha, men nok om det. Har egentlig dårlig tid, så vi blogges heller mer senere i dag.
- Vilde og Ida

Victoria secret


Herreeeguud for noen pene jenter, og bikinier. Skal kjøpe meg en eller to av disse bikiniene til sommeren. I dag har vi vært på trening, spist pizza hos bestemor og vært på hockeykamp. Nå sitter vi å ser på sydenturer til Alanya!! wiho.

 

- Vilde

Little black dress

asos.com

kunne godt ha tenkt meg alle tre, spesielt den første. Nå har vi nettopp vært å trent, og nå skal jeg bare dusje og slappe av resten av dagen. 

 

- Vilde

Outfit

Bukse Strada // Sko Bianco // Bluse ACNE // Skinnjakke Gina Tricot // Skjerf Match

 


- Ida

Forever young


Nå skal jeg jobbe litt med en innlevering som skal leveres i kveld, så skal jeg til Vilde for å feire hun litt senere i kveld. Det blir koselig. Gratulerer så mye med 18 års dagen din igjen, Vilde!! Stooor jente! Wihuu. 
- Ida

Outfit

Topp Carlings // Bh Lagd selv // Cardigan Bik Bok // Bukse Carlings // Sko Bianco

I dag er jeg ENDELIG 18 år! Skal feire litt med familien og jentene i kveld, mens den store bursdagsfesten er på lørdag! Wiiii

 

- Vilde

Dagens outfit


Bik Bok skjorte Carlings bukse

 

- Vilde

Dagens outfitJakke Vila // T-skjorte Gina // Bukse Carlings // Sko Bianco


- Vilde

Dagens outfit

Bik Bok cardigan H&M t-skjorte Strada bukse Beck Sóndergaard skjerf Morris veske Roots sko

 

- Ida

A blue dream

A blue dreamRedigert i poyvore.
Nå har jeg akkurat kommer hjem fra Lillehammer, og resten av dagen skal brukes til skolearbeid. Fin onsdag.. Har flere oppgaver jeg må gjøre, og tenkte jeg skulle være flink å sette i gang før én dag i forveien, noe som er litt for typisk meg.. 
- Ida

Outfit

Kjolen og skoene er fra Nelly og sminken fra HM

Hvorfor er det alltid sånn at man starter kvelden med å se ganske så ok bra ut, så i to-tiden ser man faen ikke ut. haha

Glemte helt å poste dette innlegget! Men dette er hvertfall det jeg hadde på meg på nyttårsaften. I går var jeg i 70-årslaget til bestemor, koselig å være litt med familien noen ganger. I dag har jeg bare slappet av, i morgen har jeg fri fra skolen, siden jeg skal til legen og tannlegen. 

 

- Vilde

Gårsdagens innkjøp


// H&M


// Vila


// Vila


// Gina Tricot


// Gina Tricot


// H&M


// H&M

 I dag har jeg vært på trening, og nå skal jeg bare slappe av og ordne meg før jeg skal tilbake til Lillehammer for å feire Silje! Gleder meeeg!! Gratulerer så masse med 18 års dagen, Silje. Stoooor jente 


- Ida

Innkjøp


// Vila


// Vila


// H&M


// H&M


// H&M

 

- Vilde

Pink dream

Dreams

Laget av bloggfan number one, Maria Obstfelder. 

Nå sitter vi i parken og gjør litt lekser, før vi skal opp å se på hockeykamp. Har vært å trent etter skolen i dag, og det skal vi i morgen og, flinke jenter! 

- Vilde og Ida

Stjel stilen


Bik Bok bluse og bukse, Friis and Company solbriller Mac leppestift Nelly.com sko Gina Tricot veske


- Ida

Dagens outfit


Zara vest Jean Paul genser Beck Sóndergaard skjerf Guess klokke Bik Bok bukse

Yee, bra bilder. Har som sagt klart å rote bort alle minnekortene mine.. Men speilbilder er kult da. Dumt jeg glemte kyssetrut.. Hehe. Nå skal jeg snart på Bryggerikjelleren og spise med familien min og sånn. Det blir sikkert koselig. Biffen der er beeeest!! Så vet dere det.

 

- Ida

A DAY IN L.A.

Kult
Laget av Maria Obstfelder. 
- Vilde

Dagens drømmeantrekk

Gold
Kjole Alexander McQueen Sko Jeffrey Campell Leppestift Lancóme Klokke Rolex
.
Nå er jeg hos Maria, har savnet henne kjempe mye i julen. Nå slapper vi av mens mannfolka er på kjøkkenet og disker opp middag. Etterpå skal vi på bussdugnad, og kvelden skal nok en gang tilbringes hos min kjære venn, Maria babe Obstfelder. 
- Vilde

En genser - Tre antrekk


H&M genser Bik Bok bukse Gina Tricot skjorte Guess klokke Nelly.com sko


H&M genser Bik Bok bukse Jeffrey Campbell sko


H&M genser Gina Tricot bukse Bik Bok hals Bianco sko Glitter ring

Nå ligger jeg i senga og venter på at Vilde skal våkne. Skal også prøve å få hun med på trening i dag, men noe sier meg at det ikke kommer til å skje.. Har også tenkt oss på hockey-kamp, også skal jeg passe brødrene mine og sånn i kveld, wihuu! 

 

- Ida

Dagens outfit


Lindex genser Bik Bok bukse Guess klokke Bianco sko New Yorker veske Free Quent ring

Haha, hurra for bra bilder, men har klart å rote bort minnekortet til kameraet mitt + de ekstra minnekortene vi har hjemme... Ganske flink til å rote bort ting.. Wihu, for en egenskap. Jaja, nå skal jeg snart til Vilde, hun skal ha fest i kveld. Det blir helt sikkert gøy! Gleder meg til å se vennene mine igjen!! 

 

- Ida

Dagens drømmeantrekk

Rebel
Kjole Modcloth.com Sko Farfetch.com Veske Chanel Leppestift Lancóme Neglelakk O.P.I
Har vært dårlig til å oppdatere bloggen i det siste, heldigvis er Ida flink! I dag skal jentene fra bussen ha fest, det blir koselig å se jentene i jula også.
- Vilde

En skjorte - Tre antrekk


Gina Tricot skjorte og blazer Guess klokke Bik Bok bukse Nelly.com sko


Gina Tricot skjorte og bukse Malene Birger skjerf Jeffrey Campbell sko Chanel veske


Gina Tricot skjorte Bik Bok bukse Kappahl genser Bianco sko

 

- Ida

Stilige t-skjorter

And you sir, you're very attractive..

.. and therfore, I will stare at you.  

- Vilde

Ny kjole

Har hatt matteheldag i dag, så tok tolvbussen til Lillehammer. Der spiste jeg på Opus med Ragz og Mallis, så gikk vi litt i byen med Stine. Tenkte også jeg skulle trene, men spiste på maccern i stedet.. Haha. I kveld skal jeg bare være hjemme å slappe av, og i morgen skal jeg ut å spise med noen jenter fra klassa. Det blir helt sikkert superkoselig! Gleder meg!


Her er den nye kjolen min fra Nelly. Har ikke prøvd den enda, men den ser sykt kort ut. Haha.. Jaja, jo kortere, jo bedre (kødda..)

- Ida

dagens outfit


Jakke fra Strada // Genser fra Abercrombie // Bukse fra HM // Skjerf fra DNA // Skjerf fra BikBok

 

- Vilde

New shoesBestilte meg disse skoene i går, herreguuud så fine! De svarte er til meg, og de orange får Ida i julegave av meg. I dag skal jeg til bestemor og bestefar på middag, så skal jeg kanskje på juleverksted til mormoren min igjen senere i dag, var så koselig! I morgen er det matte heldag, så burde vel få øvd litt på noen formler i kveld også.

 

- Vilde

Don't bro me if you don't know me

 

- Vilde

Dagens drømmeantrekk


Malene Birger skjerf Guess klokke Monki genser Chanel neglelakk Bik Bok bukse Jeffrey Campell sko

 

- Ida

Outfit for christmas eve


Føler meg ikke helt bra i dag, så har ikke gjort noe annet enn å være på macen og slappet av. Må gjøre ferdig en rapport og en bokfremføring i dag. Er snart helg, og den inneholder som vanlig jobb og fest. Gleder meg til å møte mange av buss jentene på lørdag! Er alltid koselig å være med de. 

 

- Vilde

I want

 

 

- Vilde

Dagens drømmeantrekk


Nelly.com jakke / Bestseller.com genser / Bik Bok bukse / Jeffrey Campbell sko / Chanel neglelakk / YSL leppestift

- Ida

people like you are the reason why we have middle fingers

 

- Vilde

Favoritter fra Bik Bok


- Ida

Golden watch

- Vilde

Inspiration

 

- Vilde

Dagens drømmeantrekk


Romwe.com genser, Bik Bok bukse, Chanel neglelakk, Ysl leppestift, Nelly.com sko

 

- Ida

Dagens drømmeoutfit

- Vilde

Treningsoutfit


Alt fra nelly

Pink knitted sweaterDrømmeantrekk

 HM // Nixon // Polo

 

- Vilde

Dagens drømmeantrekk- Vilde

Outfit


Sjorte HM // Genser HM // Jakke Bik bok // Bukse Bershka

Orket ikke ta outfit med kamera, så da ble det med photo booth'n. Nå er jeg på skolen og lager spørsmål til et intervju jeg skal ha i morgen. Skulle egnetlig på trening etter skolen, men tror ikke jeg er helt frisk fra streptokokene, så drøyer treninga en dag eller to. I kveld er det bussmøte med noen fra styret, det blir braaa!

 

- Vilde

Outfit


Ida Cardigan bik bok // Olaskjorte lindex // bukse bik bok // Sko converse

Vilde Skinnjakka bershka // Skjerft husker ikke // Bukse bershka // Sko DNA


Nå har vi fiksa videobloggen, men får ikke lastet den opp på skolen, så må gjøre det når vi kommer hjem. Ting tar tid...

- Vilde og Ida

Outfit


Ida skinnjakke gina tricot // ullgenser bik bok // bukse bik bok // støvler hunter
Vilde cardigan gina tricot // topp bik bok // bukse HM // boots biancoVår anonyme fotograf

- Vilde og Ida

OutfitIda Jakke fra Twentyfour // Genser fra Vero Moda // Skjerf fra Beck Sonder Gaard // Bukse fra Bik Bok // Støvler fra Hunter  
VildeTopp fra bik bok // Cardigan fra bik bok // Tights fra HM // Strømper fra HM // Sko fra UGGs

 Har problemer med å laste opp videobloggen, men kommer så fort vi får ordnet videoen!

- Ida og Vilde

Outfit
Kjempefine outfitbilder! (not) tatt av cellispinelli, du er kjempe flink..


OutfitHvit skjorte HM // Genser HM // Bukse HM // Sko Converse

- Vilde

Vilde og Ida

Vilde og Ida

18, Lillehammer

Vi er to jenter på 17 år som kommer fra Lillehammer og Øyer. Vi blogger om det meste, alt fra hva vi driver med nå og da, til hva som står øverst på ønskelisten. Begge går på medier og kommunikasjon, trener, jobber og fester. Takk til dere som følger med på bloggen våres!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic"

Kategorier

Arkiv

hits