Sanger

Treningsmusikk

Calling - Alesso

Starships - Nicki Minaj

Hakuna Matata 2012 - AskilD

Cookiemonster - Andreas Schuller

Can't stop me now - Afrojack

We run the night - Havana Brown ft Pitbull

 

Nå skal jeg snart på trening med Søs og Kristina. Her er noe av musikken jeg hører på når jeg trener. Klarer ikke jogge eller sykle uten musikk, virker som om treningsøkta tar mye lengre tid uten musikk!

 

- Vilde

Dagens sang


In life we do things. Some we wish we had never done. Some we wish we could replay a million times in our heads. But they all make us who we are. And in the end they shape every detail about us. If we were to reverse any of them we wouldn´t be the person we are. Have wonderful memories, but never second guess who you are, where you have been, and most importantly where it is you´re going.

 

- Vilde & Ida

Hangover

Taio Cruz ft Flo Rida - Hangover

Jobbet i Parken et par timer i går, før jeg dro hjem og lagde wok til middag. Ragnhild og Ida var innom en tur, før Malene, Maria og Marius kom hit. Vi dro ut i tolvtiden, og jeg kom ikke hjem før langt ute på morgenkvisten. Hadde en morsom kveld med fine jenter.Nå ligger jeg og søs på sofaen og venter på middagen mamma lager. Ida kommer mest sansynlig i kveld, tror hun skal sove her så vi kan trene før skolen i morgen. om vi klarer.. 

Q: Er det noe spesielt du vil vi skal skrive om på bloggen?

 

- Vilde

Vilde og Ida

Vilde og Ida

18, Lillehammer

Vi er to jenter på 17 år som kommer fra Lillehammer og Øyer. Vi blogger om det meste, alt fra hva vi driver med nå og da, til hva som står øverst på ønskelisten. Begge går på medier og kommunikasjon, trener, jobber og fester. Takk til dere som følger med på bloggen våres!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic"

Kategorier

Arkiv

hits